• SUPERKEM d.o.o., prodaja barv, avtolakov, ometov, fasad, mešanje barv za dom, vozila in industrijo

 • Mešalnica barv, avtolakov, ometov in različnih dekorativnih premazov, mešanje barv

 • Velik izbor različnih barv, ometov in različnih dekorativnih premazov, mešalnica barv

 • Izdelki za dekoracijo CAPAROL - mešalnica barv

IZDELKI PO UPORABI barve za les

Barve za les

Zunanja zaščita lesa - zastarana barva na leseni hišiciPomembno je, kakšnim razmeram je les izpostavljen. Če je pogosto zalit z vodo, izpostavljen blatu, drgnjenju in drugim mehanskim vplivom, tudi dobra zaščita ne bo pomagala. Les je treba v takih primerih globinsko impregnirati, česar doma ne moremo. Največja težava nastane pri stiku s tlemi. Različne lesene nosilce lahko odlično zaščitimo v vsej njihovi višini, pri stiku s tlemi pa bodo zaradi povečane vlage (velika verjetnost napada gob, škodljivcev in zaradi drugih, tudi mehanskih vplivov), pospešeno propadali. Rešitev je v galvansko zaščitenih jeklenih podložnih elementih, ki lesene nosilce dvignejo od tal in tako preprečijo njihovo propadanje v spodnjem delu.

Več ...

Izdelki po uporabi - Barve za les

Zaščita lesa - zastarana barva na lesenih vratih potrebna nujne prenoveLes je zelo priljubljen gradbeni material, zato ni čudno da se ga zelo pogosto uporablja tako v notranjih prostorih, kot tudi zunaj. Pri tem je les lahko uporaben za konstrukcijske namene, kot tudi za obdelavo površin. Glede na to, kje je les uporabljen, predvsem ali je les uporabljen v notranjih prostorih ali zunaj, je potrebno izbrati ustrezno zaščito tega lesa. Le tako lahko les ostane dolgo lep in ohrani svoje lastnosti glede trpežnosti in nosilnosti.

Več ...

Izdelki po uporabi - Barve za les

Certifikat finančne zanesljivosti

Certifikat finančne zanesljvosti za podjetje SUPERKEM d.o.o.

Pokličite nas

 • maloprodaja
 • 02/420 00 88
 • veleprodaja
 • 02/420 00 89

  Delovni čas

  TRGOVINA
  od ponedeljka do petka 7.00 do 17.00
  sobota 7.30 do 12.00

  Več ...

  Naše slike na Flickr-ju

  www.flickr.com
  superkemsi's items Poglej si
  superkem-ove slike

  superkem.si na Facebook-u

  Iskanje

  Mi uporabljamo piškotke, da izboljšujemo našo spletno stran in da izboljšamo delovanje strani, ko jo uporabljate. Da izvete več o piškotkih ki jih uporabljamo in kako jih lahko izbrišete preberite Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.

  EU Cookie Directive Module Information