• SUPERKEM d.o.o., prodaja barv, avtolakov, ometov, fasad, mešanje barv za dom, vozila in industrijo

 • Mešalnica barv, avtolakov, ometov in različnih dekorativnih premazov, mešanje barv

 • Velik izbor različnih barv, ometov in različnih dekorativnih premazov, mešalnica barv

 • Izdelki za dekoracijo CAPAROL - mešalnica barv

IZDELKI PO PROIZVAJALCIH Baumit Baumit - toplotno izolacijske fasade, fasadni sistemi
Baumit - toplotno izolacijske fasade, fasadni sistemi - logotip podjetja BAUMITPodjetje Baumit Slovenija je na slovenskem trgu prisotno od leta 1994. Kot blagovana znamka je Baumit prisoten v 30-tih državah srednje, južne in vzhodne Europe in obsega celovit program gradbenih materialov. Baumit ne predstavlja le kvaliteto proizvodov, ampak tudi kvaliteto Baumit storitve. Odlična storitev je njihova največja konkurenčna prednost, ki jo v bodoče želijo še izboljšati.

V prihodnost stopajo z velikim optimizmom in polni načrtov. Prepričani so, da so njihovi uspehi rezultat trdega dela, vztrajnosti in vestnosti. Potrudili se bodo, da vas tudi v prihodnje ne bodo razočarali.


V podjetju Superkem tržimo njihove fasadne toplotnoizolacijske sisteme, kateri se stranki izdobavijo direktno iz skladišča Baumita v zelo kratkem času. Pri naročilu kompleta fasadnega sistema nad 150m2 je prevoz do kupca na območju Slovenije brezplačen.Več podrobnosti o izdelkih podjetja BAUMIT lahko preverite na njihovi spletni strani baumit.si

Na tej internetni strani lahko najdete tudi tehnične in varnostne liste za materiale podjetja BAUMIT.Dodaj to stran k tvojm priljubljenim "Social Bookmarking" internetnim stranem

Izdelki po proizvajalcih - Baumit

Certifikat finančne zanesljivosti

Certifikat finančne zanesljvosti za podjetje SUPERKEM d.o.o.

Pokličite nas

 • maloprodaja
 • 02/420 00 88
 • veleprodaja
 • 02/420 00 89

  Delovni čas

  TRGOVINA
  od ponedeljka do petka 7.00 do 17.00
  sobota 7.30 do 12.00

  Več ...

  Naše slike na Flickr-ju

  www.flickr.com
  superkemsi's items Poglej si
  superkem-ove slike

  superkem.si na Facebook-u

  Iskanje

  Mi uporabljamo piškotke, da izboljšujemo našo spletno stran in da izboljšamo delovanje strani, ko jo uporabljate. Da izvete več o piškotkih ki jih uporabljamo in kako jih lahko izbrišete preberite Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.

  EU Cookie Directive Module Information