• SUPERKEM d.o.o., prodaja barv, avtolakov, ometov, fasad, mešanje barv za dom, vozila in industrijo

 • Mešalnica barv, avtolakov, ometov in različnih dekorativnih premazov, mešanje barv

 • Velik izbor različnih barv, ometov in različnih dekorativnih premazov, mešalnica barv

 • Izdelki za dekoracijo CAPAROL - mešalnica barv

IZDELKI PO PROIZVAJALCIH Caparol Caparol - Primalon, Capacryl, Danske color, Capatect
Caparol - Primalon, Capacryl, Danske color, Capatect - logotip podjetja CAPAROLPodjetje Caparol d.o.o. Slovenija je podjetje ustanovljeno v Sloveniji, leta 2009. Njihovi cilji pa so prepoznavnost na trgu kot eno vodilnih podjetij z dolgoletno družinsko tradicijo na področju notranjih barv, lakov, notranjih dekorativnih tehnik, fasadnih sistemov, sanaciji betonov, tlakov. Podjetje Caparol je podjetje z več kot 110 let staro tradicijo in je vodilno podjetje v tem segmentu v privatni lasti družine Murjahn. Skupina Caparol je prisotna že v več kot 50-ih državah po svetu.

Danes po celem svetu raste zavest o varovanju okolja in zdravja, zato se vse bolj pogosto postavlja vprašanje reševanja problemov in iskanja eko proizvodov. Caparol zahvaljujoč dolgoletni izkušenosti lahko ponudi trgu, okolju prijazne proizvode zahtevne na najvišji tehnični ravni.


V podjetju Superkem poznamo moč priznane skupine Caparol, zato imamo v prodajnem programu velik obseg izdelkov ter tudi njihovo mešalnico barv in ostalih materialov. V mešalnici mešamo notranje barve (Objekt, DeckWeiss-top in Caparol extra), fasadne barve (Caparol Acrysil), fasadne dekorativne omete (akrilne, silikatne, silikonske), notranje stenske premaze (Deco-lasur mat in sijaj, Arte-lasur, Capadecor Metallocryl INTERIOR), lake za les in kovino (Capacryl PU sijaj, satin) in (Capalack sijaj, satin), barve za les (Danske color), vodne lazure za les (Danske aqua lasur) in gel lazure za les (Danske imprägniergel lasur). Razpon njihovih artiklov je razdeljen na barve in omete, emajle in glazure, dekorativne stenske tehnike, izolativno tehnologijo za fasade ter zaščito stavb. Njihovi fasadni toplotnoizolacijski sistemi se stranki izdobavijo direktno iz skladišča Caparola v zelo kratkem času. Pri naročilu kompleta fasadnega sistema nad 150m2 je prevoz do kupca na območju Slovenije brezplačen. V primeru manjšega naročila kompleta fasadnega sistema (do 150m2) se blago izdobavi iz našega skladišča, saj so manjše količine vedno na zalogi.


Materiali, kateri se uporabljajo za izvedbo toplotnoizolacijske fasade in so na zalogi so:

-Stiropor
-Armirna mrežica
-Capatect lepilna malta 186
-Capatect TOP FIX lepilo
-Capatect SI zaključni sloj 15 in 20
-Capatect KD zaključni sloj 15 in 20


Od izdelkov za obdelavo sten imamo na zalogi notranje barve (DeckWeiss-top, Caparol extra), fasadne barve (Caparol Acrysil), Deco lasur matt in sijaj (brezbarven premaz za stene, možno ga je tudi tonirati v svetlejše tone), Arte lasur (zelo atraktivna lazura z delci belih drobev, ki dajejo odlične barvne učinke), ArteTwin Basic (izravnalna masa z belimi drobci za notranje dekorativno oblikovanje), Capadecor Metallocryl INTERIOR (sijajna disperzijska barva s kovinskim učinkom).


Od ostalih izdelkov imamo še Capacryl Haftprimer (osnovni premaz za les, kovino, trdo plastiko, aluminij, cink,…na vodni osnovi), Capacryl PU sijaj in polmat (pokrivni lak za les in kovino na vodni osnovi), Danske color (pokrivni lak za les na vodni osnovi), Danske Aqua lesno lazuro (lesna lazura na vodni osnovi, kjer ostane struktura lesa vidna), Danske imprägnierlasur gel (lesna gel lazura na osnovi alkidnih smol, kjer ostane struktura lesa vidna), Capalack primer (osnovni premaz za les, kovino, trdo plastiko, aluminij, cink,…na osnovi topil), Capalack sijaj in polmat (pokrivni lak za les in kovino na osnovi topil), barve za bazen.Več podrobnosti o izdelkih podjetja CAPAROL lahko preverite na njihovi spletni strani caparol.si

Na tej internetni strani lahko najdete tudi tehnične in varnostne liste za materiale podjetja CAPAROL.Dodaj to stran k tvojm priljubljenim "Social Bookmarking" internetnim stranem

Izdelki po proizvajalcih - Caparol

Certifikat finančne zanesljivosti

Certifikat finančne zanesljvosti za podjetje SUPERKEM d.o.o.

Pokličite nas

 • maloprodaja
 • 02/420 00 88
 • veleprodaja
 • 02/420 00 89

  Delovni čas

  TRGOVINA
  od ponedeljka do petka 7.00 do 17.00
  sobota 7.30 do 12.00

  Več ...

  Naše slike na Flickr-ju

  www.flickr.com
  superkemsi's items Poglej si
  superkem-ove slike

  superkem.si na Facebook-u

  Iskanje

  Mi uporabljamo piškotke, da izboljšujemo našo spletno stran in da izboljšamo delovanje strani, ko jo uporabljate. Da izvete več o piškotkih ki jih uporabljamo in kako jih lahko izbrišete preberite Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.

  EU Cookie Directive Module Information