• SUPERKEM d.o.o., prodaja barv, avtolakov, ometov, fasad, mešanje barv za dom, vozila in industrijo

 • Mešalnica barv, avtolakov, ometov in različnih dekorativnih premazov, mešanje barv

 • Velik izbor različnih barv, ometov in različnih dekorativnih premazov, mešalnica barv

 • Izdelki za dekoracijo CAPAROL - mešalnica barv

ZANIMIVOSTI dogodki
Sanacije stenskih površin po poplavah - brezplačno predavanje podjetja JUB - JUB-ovo sporočilo o predavanju; Sanacija stenskih površin po poplavahZa četrtek, 24. februarja razpisuje podjetje JUB posebno brezplačno predavanje na temo:


SANACIJA STENSKIH POVRŠIN PO POPLAVAH - Jesenske in zimske poplave so marsikomu prizadejale veliko škode. Naše vsakdanje pogovore in razmišljanja so preusmerila prevsem v smer kako odpraviti posledice poplav in kako se pripraviti na morebitne ponovitve.

Da bo vaša sanacija poškodovanih površin pravilna in z dolgotrajnim učinkom, vas vabimo na brezplačno predavanje na teme:

Več ...

Zanimivosti - Dogodki

Fasadni sistemi Roefix in napake pri izvedbi fasad - vabilo na izobraževanje - napis Röfix na steni zgradbe in paleta stiropora Röfix


Vabimo vas

na izobraževanje o fasadnih sistemih Röfix (Roefix, Rofix).


Na izobraževanju se bodo obravnavale sledeče problematike:

Več ...

Zanimivosti - Dogodki

Kakovostno načrtovanje in izvedba fasade - brezplačno predavanje podjetja JUB - JUB-ovo sporočilo o predavanju; Kakovostno načrtovanje in izvedba fasadeZa sredo, 16. februarja razpisuje podjetje JUB posebno brezplačno predavanje na temo:


TOPLOTNOIZOLACIJSKI FASADNI SISTEM - prednosti, ki jih lastnikom hiš zagotavlja kakovostno načrtovana in izvedena fasada

Fasadni izolacijski sistem je eden od pomembnejših elementov vsake zgradbe, saj jo ščiti pred padavinami, vetrom, mrazom in drugimi vplivi iz okolja, hkrati pa ji daje želen estetski videz. Njihovi strokovnjaki vam bodo odgovorili na vprašanja o:

Več ...

Zanimivosti - Dogodki

Dekorativni izdelki proizvajalca Caparol – predstavitev na Superkem-u - Pripravljeni panoji za predstavitev dekorativnih izdelkov proizvajalca CaparolV četrtek 9.12.2010 smo ob 9.30 uri pričeli s predstavitvijo dekorativnih izdelkov proizvajalca Caparol. S pripravo te predstavitve smo pričeli že pred nekaj tedni, saj smo želeli da bomo lahko prestavitev kar se da kvalitetno izpeljali. Tako je s strani proizvajalca Caparol prišel izbor materialov, ki jih želijo predstaviti, mi na podjetju Superkem pa smo pričeli s pripravo potrebnih materialov in površin za izvedbo predstavitve. Samo predstavitev smo izvedli kar v naši delavnici, ki omogoča zaradi ustrezne svetlobe in prostornosti takšno izvedbo, na toplem tudi v zimskih mesecih.

Več ...

Zanimivosti - Dogodki

Predstavitev dekorativnih izdelkov podjetja CAPAROL - atraktivna izbira notranjih barvZ močnejšo prisotnostjo proizvajalca CAPAROL na slovenskem tržišču smo se odločili, da v naš prodajni program vključimo tudi izdelke tega proizvajalca. Caparol je znan po zelo široki paleti izdelkov visoke kakovosti. Hkrati s širokim izborom izdelkov za različno uporabo, so ti izdelki dosegljivi tudi v velikem številu barvnih odtenkov, saj jih lahko mešamo na mešalnem sistemu (mešalnica Caparol). Ti izdelki prinašajo s seboj tudi nove tehnike in postopke nanašanja. V sodelovanju s predstavniki podjetja Caparol smo zaradi povpraševanja najprej pripravili predstavitev njihovih dekorativnih izdelkov.

Več ...

Zanimivosti - Dogodki

Certifikat finančne zanesljivosti

Certifikat finančne zanesljvosti za podjetje SUPERKEM d.o.o.

Pokličite nas

 • maloprodaja
 • 02/420 00 88
 • veleprodaja
 • 02/420 00 89

  Zimski delovni čas

  TRGOVINA
  od ponedeljka do petka 7.00 do 16.30
  sobota 7.30 do 12.00

  Več ...

  Naše slike na Flickr-ju

  www.flickr.com
  superkemsi's items Poglej si
  superkem-ove slike

  superkem.si na Facebook-u

  Iskanje

  Mi uporabljamo piškotke, da izboljšujemo našo spletno stran in da izboljšamo delovanje strani, ko jo uporabljate. Da izvete več o piškotkih ki jih uporabljamo in kako jih lahko izbrišete preberite Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.

  EU Cookie Directive Module Information