• SUPERKEM d.o.o., prodaja barv, avtolakov, ometov, fasad, mešanje barv za dom, vozila in industrijo

 • Mešalnica barv, avtolakov, ometov in različnih dekorativnih premazov, mešanje barv

 • Velik izbor različnih barv, ometov in različnih dekorativnih premazov, mešalnica barv

 • Izdelki za dekoracijo CAPAROL - mešalnica barv

ZANIMIVOSTI dogodki
Dekorativni izdelki proizvajalca Caparol – predstavitev na Superkem-u - Pripravljeni panoji za predstavitev dekorativnih izdelkov proizvajalca CaparolV četrtek 9.12.2010 smo ob 9.30 uri pričeli s predstavitvijo dekorativnih izdelkov proizvajalca Caparol. S pripravo te predstavitve smo pričeli že pred nekaj tedni, saj smo želeli da bomo lahko prestavitev kar se da kvalitetno izpeljali. Tako je s strani proizvajalca Caparol prišel izbor materialov, ki jih želijo predstaviti, mi na podjetju Superkem pa smo pričeli s pripravo potrebnih materialov in površin za izvedbo predstavitve. Samo predstavitev smo izvedli kar v naši delavnici, ki omogoča zaradi ustrezne svetlobe in prostornosti takšno izvedbo, na toplem tudi v zimskih mesecih.

Več ...

Zanimivosti - Dogodki

Predstavitev dekorativnih izdelkov podjetja CAPAROL - atraktivna izbira notranjih barvZ močnejšo prisotnostjo proizvajalca CAPAROL na slovenskem tržišču smo se odločili, da v naš prodajni program vključimo tudi izdelke tega proizvajalca. Caparol je znan po zelo široki paleti izdelkov visoke kakovosti. Hkrati s širokim izborom izdelkov za različno uporabo, so ti izdelki dosegljivi tudi v velikem številu barvnih odtenkov, saj jih lahko mešamo na mešalnem sistemu (mešalnica Caparol). Ti izdelki prinašajo s seboj tudi nove tehnike in postopke nanašanja. V sodelovanju s predstavniki podjetja Caparol smo zaradi povpraševanja najprej pripravili predstavitev njihovih dekorativnih izdelkov.

Več ...

Zanimivosti - Dogodki

Certifikat finančne zanesljivosti

Certifikat finančne zanesljvosti za podjetje SUPERKEM d.o.o.

Pokličite nas

 • maloprodaja
 • 02/420 00 88
 • veleprodaja
 • 02/420 00 89

  Delovni čas

  TRGOVINA
  od ponedeljka do petka 7.00 do 17.00
  sobota 7.30 do 12.00

  Več ...

  Naše slike na Flickr-ju

  www.flickr.com
  superkemsi's items Poglej si
  superkem-ove slike

  superkem.si na Facebook-u

  Iskanje

  Mi uporabljamo piškotke, da izboljšujemo našo spletno stran in da izboljšamo delovanje strani, ko jo uporabljate. Da izvete več o piškotkih ki jih uporabljamo in kako jih lahko izbrišete preberite Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.

  EU Cookie Directive Module Information