• SUPERKEM d.o.o., prodaja barv, avtolakov, ometov, fasad, mešanje barv za dom, vozila in industrijo

 • Mešalnica barv, avtolakov, ometov in različnih dekorativnih premazov, mešanje barv

 • Velik izbor različnih barv, ometov in različnih dekorativnih premazov, mešalnica barv

 • Izdelki za dekoracijo CAPAROL - mešalnica barv

Schuller

Schuller - delovna zaščita, rokavice, maske, očala, kombenizoni, slušalke - brusilec podjetja SchullerZnamka Schuller je znana po dolgotrajni poslovni strategiji, transparentni filozofiji prodaje in skrbno izbranih izdelkih. Schullerjeva dolgotrajna poslovna strategija se je oblikovala tokom več kot 35 let dolge tradicije, ki jo je vodila družina. Transparentnost marketinških metod je dobro sprejeta tako od kupcev ki potrebujejo te izdelke za delo doma, kot tudi s strani profesionalcev. Izdelki se skrbno izbirajo na osnovi kriterijev kot je cena in kvaliteta, kar je velika tekmovalna prednost in hkrati tudi kriterij za uspeh obeh, tako stranke kot samega Schullerja. Te prednosti so jasne. Te prednosti so nasproti naši konkurenci sledeče; vodenje in vedno več različnih izdelkov na tržišču – skrbno izbranih izdelkov, profesionalni trening za naše stranke na področju dobička in kvalitete izdelkov, varnost in zanesljivost, prepoznavnost.

Več ...

Izdelki po proizvajalcih - Schuller

Schuller - materiali in pribor za slikopleskarje in ličarje - pravokotni čopič podjetja SchullerSchuller nabavlja material že več let in to se izraža v kontinuiranem sodelovanju z izbranimi proizvajalci, ki zmorejo zahteve najboljše proizvodnje. To se zahteva na področju kvalitete, sposobnosti pravočasne dobave materialov kot tudi zanesljivosti. Le tako se lahko Schuller najbolje odzove na zahteve mednarodnega trga. Dobro in dolgoročno sodelovanje z vsemi dobavitelji tako garantirajo konstantno kvaliteto vseh ponujenih izdelkov. Tako je lahko ponudba podjetja Schuller najbolje optimizirana in dovolj globoko prirejena da izpolnjuje potrebe strank po izdelkih s področja slikopleskarstva, avtoličarstva, parketarstva, gradbeništva, kot so čopiči, valjčki, lepilni trakovi, pokrivne in zaščitne folije, pleskarske lopatice, tapetniški pribor, delovna zaščita, brusna sredstva, barvni spreji in še veliko drugih izdelkov.

Več ...

Izdelki po proizvajalcih - Schuller

Schuller - materiali in pribor za slikopleskarje in ličarje - logotip podjetja SCHULLERPodjetje Schuller Eh'klar se ponaša z dolgoročno poslovno strategijo, zanimivo ponudbo in jasno poslovno filozofijo, kar se izraža v 35 letnem družinskem upravljanju. Jasna struktura poslovanja preko trgovcev ustreza domačim mojstrom, kakor tudi profesionalcem. Zanimivost ponudbe z dobrim razmerjem med kvaliteto in ceno je odločilna konkurenčna prednost za njih, kot tudi za njihove stranke.

Več ...

Izdelki po proizvajalcih - Schuller

Certifikat finančne zanesljivosti

Certifikat finančne zanesljvosti za podjetje SUPERKEM d.o.o.

Pokličite nas

 • maloprodaja
 • 02/420 00 88
 • veleprodaja
 • 02/420 00 89

  Delovni čas

  TRGOVINA
  od ponedeljka do petka 7.00 do 17.00
  sobota 7.30 do 12.00

  Več ...

  Naše slike na Flickr-ju

  www.flickr.com
  superkemsi's items Poglej si
  superkem-ove slike

  superkem.si na Facebook-u

  Iskanje

  Mi uporabljamo piškotke, da izboljšujemo našo spletno stran in da izboljšamo delovanje strani, ko jo uporabljate. Da izvete več o piškotkih ki jih uporabljamo in kako jih lahko izbrišete preberite Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.

  EU Cookie Directive Module Information